Почистете кръвоносните си съдове и премахнете лошия холестерол с този вкусен чай!

383

Почистете кръвоносните си съдове

Кръвоносните съдове, известни като вени и артерии, изпълняват важни функции в тялото. Вените пренасят кръв от цялото тяло до сърцето, докато артериите пренасят кръв от сърцето до останалата част от тялото. Докато вените носят кръв с отпадъци, артериите носят чиста кръв. Ето защо е важно да се грижим за тях и да ги поддържаме в добро състояние.

Един от начините да направите това е чрез правилното хранене, защото когато не консумирате това, от което тялото се нуждае, в случая на кръвоносните съдове това може да доведе до запушване на артериите, което причинява проблеми с кръвообращението и сърдечно-съдовата система или заболявания като атеросклероза.

Предлагаме Ви домашен лек, който подобрява кръвообращението – чай от джинджифил и кайен


Може да ви интересува

Този чай има за цел да подобри кръвообращението и да осигури топлина чрез комбиниране на свойствата на джинджифила да генерира топлина с ползите за кръвообращението на кайен. С пиенето на този чай предотвратявате образуването на кръвни съсиреци, контролирате по-добре кръвното си налягане и функцията на сърцето и кръвоносните съдове.

Съставки

5 см пресен корен от джинджифил, нарязан на тънки резени
1 щипка лют червен пипер
2 чаши вода
1 чаена лъжичка мед (по желание)
1 резен лимон (по желание)

Начин на приготвяне

Сложете вода да заври в тенджера. Добавете резени джинджифил и оставете да къкри за 10 минути. Махнете от котлона и добавете щипка лют червен пипер. Прецедете чая в чаша. Подсладете с мед и добавете резен лимон, ако желаете. Пийте го 15 дни подред, след което направете 15 дни почивка. Пийте го редовно през цялата година и ще предотвратите едно от най-сериозните заболявания на съвременния свят.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Почистете кръвоносните си съдове


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *