Естествен лек за артроза на тазобедрената става: пийте по 1 ЧАША ВСЕКИ ДЕН!

498

Естествен лек за артроза на тазобедрената става: пийте по 1 ЧАША ВСЕКИ ДЕН!

Тазобедрената става се образува от съединението между костите на таза и бедрената кост. В частта на бедрената кост, която се съединява с таза, бедрената кост е оформена като сфера, наречена глава на бедрената кост. Тази сфера на бедрената кост се вписва в празнина, която съществува в таза, по такъв начин, че се образува перфектна предавка, която позволява движението на бедрената кост в много посоки.

Както главата на бедрената кост, така и кухината на таза, в която тя артикулира, са покрити с хрущял, който е тъканта, която улеснява движенията между костите и ги предпазва от директно триене на кост в кост. С течение на годините и в резултат на прогресивното износване на тези хрущяли, тяхната дебелина и текстура се губят и дори изчезват.

Може да ви интересува:  Дар от Бог! Глухарчето е едно от най-здравословните и питателни растения на земята

Това води до загуба на правилното свързване между бедрената кост и таза, което е точно това, което предизвиква симптомите на остеоартрит на тазобедрената става.

Естествен лек за артроза на тазобедрената става: пийте по 1 ЧАША ВСЕКИ ДЕН!

Предлагаме Ви естествен лек за артроза на тазобедрената става!

Съставки

Кефир – 200 мл
Босвелия серата на прах (индийски тамян) – 1 чаена лъжица
Куркума на прах – 1 чаена лъжица
Мед – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

Смесваме всички горепосочени съставки в чаша, разбъркваме добре и изпиваме. Пием 15 дни подред по една чаша.

Кефир

Кефирът е млечен продукт, подобен на киселото мляко, но по-кисел и течен, който съдържа голямо количество пробиотици. Кефирът укрепва защитните сили на организма ни, особено при хора, прекарали заболяване. Подобрява състоянието на хора, страдащи от астма, ревматизъм, запек, високо кръвно налягане, артрит, язва на стомаха или лошо храносмилане.

Може да ви интересува:  Чай, който премахва излишната пикочна киселина! Природно решение при подагра и камъни в бъбреците

Босвелия серата

Приемът на екстракт от босвелия серата действа благоприятно благодарение на своята противовъзпалителна, аналгетична и антиоксидантна сила върху симптомите на ставни заболявания като остеоартрит и ревматоиден артрит.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства, бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Естествен лек за артроза на тазобедрената става: пийте по 1 ЧАША ВСЕКИ ДЕН!


Препоръчано видео

video
Сок, който топи килограмите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *