Най-мощното природно средство за премахване на чревни паразити и прочистване на червата

914

премахване на чревни паразити и прочистване на червата

Най-мощното природно средство за премахване на чревни паразити и прочистване на червата

Паразитите, като протозои, червеи, тении и др., могат да се настанят в червата ни след пиене на замърсена вода или храна и да навредят на здравето ни. Паразитите причиняват симптоми като болка в стомаха, загуба или повишаване на апетита, загуба на тегло, газове, диария и други.

Когато това се случи, от съществено значение е да отидете на лекар, за да определите какъв тип паразит се лекува във всеки случай и лечението, което трябва да се получи, за да се елиминира трайно от тялото. В допълнение към това има и някои естествени лечения, които могат да помогнат и да подобрят благосъстоянието на храносмилателната система. Предлагаме ви едно от най-ефективните домашни средства за премахване на чревни паразити.

Съставки

Обелени тиквени семки – 200 г
Домашен мед – 200 г
Чесън – 6 скилидки

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно скилидките чесън и ги поставяме в купа. Смиламе или натрошаваме тиквени семки и ги добавяме към чесъна. Накрая добавяме домашен мед и разбъркваме. Съхраняваме сместа в стъклен буркан и в хладилник. Ядем по 1 чаена лъжица сутрин на гладно в продължение на 10 дни.

Друг вариант е да приготвите напитка, като добавите 50 г натрошени тиквени семки в чаша с 250 мл вода и подсладете с малко стевия за подобряване на вкуса.

Тиквени семки

Консумацията на тиквени семки е силно препоръчителна за премахване на чревните паразити, тъй като те са отлични за възстановяване на чревната флора и подобряване на функционирането на червата.

Тиквените семки са едно от най-мощните природни средства за премахване на чревни паразити. Те се открояват със съдържанието си в кукурбитацин или кукурбитин, активна съставка от алкалоиден тип със свойства за почистване на червата. Този принцип на червеи се основава на парализата на червеи, които паразитират в червата, като тении и аскариди.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

премахване на чревни паразити и прочистване на червата


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *