Чай за бързо премахване на отоци по краката и стъпалата!

1 242

Чай за бързо премахване на отоци по краката и стъпалата!

Стоенето за дълги периоди от време или седене за дълги периоди може да причини проблеми със ставите. Състояния, които причиняват подуване на краката и причиняват умора и дискомфорт. Това обаче не са единствените причини за болки в краката. Също задържане на течности, бременност, възраст, реакции към лекарства са други причини, поради които краката се подуват.

Съставки

Вряла вода – 400 мл
Чай от мента – 1 чаена лъжица
Сух магданоз – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

Към врялата вода добавяме ментата и магданоза. Покриваме и оставяме да престои за 2 часа. След това прецеждаме чая и пием по 2 чаши на ден, една сутрин и една следобед. Повтаряме тази процедура в продължение на 15 дни, след което правим почивка от 15 дни. По желание можете да добавите лимонов сок и мед.

Мента

Благодарение на успокояващите си свойства, ментата се използва за облекчаване на подутите крака и стъпала. Освен това подпомага циркулацията и контролира задържането на течности.

Магданоз

Магданозът е много богат на витамини A, B, C и K. Освен това съдържа минерали като желязо и калий. Магданозът играе важна роля в предотвратяването на вредните ефекти на диабета върху черния дроб. Намалява риска от рак, предпазва кръвоносните съдове от възпаление и укрепва имунната система. Помага за балансиране на нивата на кръвната захар и поддържане на теглото.

Това отлично растение предпазва бъбреците и им помага да изпълняват функциите си. Благодарение на магданоза натрупването на течности ще бъде ограничено с течение на времето, като по този начин се предотвратява подуването на краката.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

премахване на отоци по краката и стъпалата


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

2 коментара за “Чай за бързо премахване на отоци по краката и стъпалата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *