Лека и вкусна салата за 10 минути! Лесна салата от прости съставки!

3 258

Лека и вкусна салата за 10 минути

Лека и вкусна салата за 10 минути! Лесна салата от прости съставки!

Рецепта за вкусна и бърза салата! Проста рецепта, много вкусна! Толкова е вкусна, че не остава на масата! Тази салата е невероятна! Лека салата за всеки ден! Много лесна, бърза, проста и вкусна рецепта за салата. Супер лесна за приготвяне и с прости съставки! Много вкусна рецепта за салата. Опитайте тази лесна и много вкусна рецепта! Невероятно лесна и вкусна! Чудесна салата само за минути! Семейството ми беше възхитено! Чудесна салата с прости съставки. Правя я почти всеки уикенд. Проста и вкусна рецепта! Лека и вкусна салата за 10 минути! Лесна салата от прости съставки!

Лесна, бърза, проста и вкусна рецепта за салата. Супер лесна за приготвяне и съм сигурна, че вече имате всичките тези прости съставки. Много проста и вкусна рецепта. Опитайте тази лесна и много вкусна рецепта за салата, която вашето семейство ще хареса! Невероятно лесна и вкусна! Страхотна рецепта за салата с краставица, яйца и репички! Мога да я ям всеки ден!

Съставки

Краставица – 1 бр
Варени яйца – 3 бр
Репички – 250 г
Див лук
Сол
Черен пипер
Майонеза – 2 супени лъжици

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно краставицата, варените яйца, репичките и дивия лук. Смесваме нарязаните съставки в купа. Овкусяваме със сол и черен пипер. Добавяме майонезата и разбъркваме добре.

Добър апетит!

Прочетете още: Предястия

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Лека и вкусна салата за 10 минути


Препоръчано видео

video
НАЙ -ВЕЛИКОТО, което съм яла!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *