Бърз, вкусен и хрупкав десерт! 4 прости съставки! Без фурна Без яйца! Изчезва за 1 минута

7 009

вкусен и хрупкав десерт

Бърз, вкусен и хрупкав десерт! 4 прости съставки! Без фурна Без яйца! Изчезва за 1 минута

Пригответе вкусен десерт! Ето как да си направим вкусен десерт у дома! Рецептата е толкова лесна, че всеки може да я направи! Лесен десерт приготвен с прости съставки, а резултатът е прекрасен! Без захар! Без яйца! Този десерт е идеален да изненадате вашето семейство! Бърз хрупкав десерт! Изчезва за 1 минута! Бърз, вкусен и хрупкав десерт! Без фурна! Без брашно! Без яйца!

Съставки

Корнфлейкс – 100 г
Млечен шоколад – 300 г
Дулсе де лече (карамелен крем) – 90 г
Печени фъстъци – 50 г

Начин на приготвяне

Разтопяваме шоколада и смиламе фъстъците. Фъстъците изсипваме в купа, като запазваме 1 супена лъжица от фъстъците за украсяване на десерта. Към смлените фъстъци в купата добавяме дулсе де лече и разбъркваме, докато съставките се смесят.

Изсипваме корнфлейкса в чиста купа и добавяме разтопения шоколад, като запазваме 2 супени лъжици от шоколада за украсяване на десерта. Разбъркваме добре корнфлейкса и шоколада. Изполвам силиконова форма за мъфини. На дъното на всяка форма поставяме по 1 супена лъжица от корнфлейкса и шоколада.

Фъстъчената смес слагаме в сладкарски ръкав. Добавяме един слой от фъстъчената смес. След това покриваме със слой корнфлейкс и шоколад. Охлаждаме за 1 час. Украсяваме всеки десерт с шоколад и фъстъци. Охладете за 20 минути.

Добър апетит!

Прочетете още: Десерти

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

вкусен и хрупкав десерт


Препоръчано видео

video
НАЙ -ВЕЛИКОТО, което съм яла!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *