Това растение е по-силно от хапчетата! Най-мощното природно средство за прочистване на гърлото и дихателните пътища

1 997

прочистване на гърлото

Това растение е по-силно от хапчетата! Най-мощното природно средство за прочистване на гърлото и дихателните пътища

Много пъти в гърлото ни се натрупва слуз, което ни затруднява да преглъщаме и дишаме. Може да се дължи на настинка или алергия, факт е, че е важно да прочистим гърлото и дихателните пътища, за да изчистите слузта и да можете отново да дишате нормално. Това растение е по-силно от хапчетата! Най-мощното природно средство за прочистване на гърлото и дихателните пътища.

Съставки

Листа от градински чай – 30 г
Червено вино – 1 л

Начин на приготвяне

В един буркан добавяме измитите листа от градински чай и наливаме виното. Затваряме буркана и оставяме да престои за 7 дни. Приемаме по една супена лъжица 3 пъти на ден преди хранене.

Листа от градински чай

Градинският чай е многогодишна билка с невероятно въздействие върху човешкото здраве. Тя е от едно семейство с розмарина и всъщност голяма част от ползите си дължи на розмариновата киселина – органичното съединение, намиращо се в розмарина.

От векове градински чай се използва за лечение на възпалителни заболявания. Растението съдържа много полезни вещества. Това са не само витамини и минерали, но и редица биологично активни съединения – смоли, камфор, плодови киселини, танини, алкалоиди, сол, флавоноиди и фитонциди. Благодарение на този състав, градинският чай има редица терапевтични и профилактични ефекти.

Градински чай е растение, което има антисептични, противовъзпалителни и лечебни свойства, което го прави много полезен за облекчаване на възпалено гърло, причинено от инфекции или раздразнения.

Листата от градински чай, благодарение на етеричното масло, имат антибактериално и противогъбично действие, както и антивирусно действие, което го прави идеалното природно средство за облекчаване на възпаления на устната кухина и гърлото.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

прочистване на гърлото


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *