Отслабнете с 2 кг за 5 дни! Прочистване на дебелото черво и изгаряне на коремни мазнини

818

изгаряне на коремни мазнини

Отслабнете с 2 кг за 5 дни! Прочистване на дебелото черво и изгаряне на коремни мазнини

Да имате здравословно тегло е важно за поддържане на балансиран начин на живот и намаляване на риска от различни заболявания. Ако искате да отслабнете по естествен път, има няколко домашни средства, които могат да допълнят вашата диета и план за упражнения. Представяме Ви 1 домашно средство за отслабване!

Съставки

Обезмаслено кисело мляко – 250 г
Джинджифил – 10 г
Мента – 2 стръка

Начин на приготвяне

Измиваме ментата и я добавяме в блендер. Обелваме и нарязваме парчето джинджифил. Добавяме джинджифила към ментата, накрая добавяме киселото мляко. Смиламе всички съставки до получаването на еднородна смес. Приемаме сутрин преди закуска в продължение на 5 дни.

Джинджифил

Джинджифилът е корен с противовъзпалителни и храносмилателни свойства. Поради тази причина има хора, които го включват с известна редовност в диетата си. От друга страна, в популярната сфера му се приписват свойства за отслабване. Приемът му стимулира функцията на метаболизма и би позволил да се подобрят храносмилателните процеси за правилното елиминиране на мазнините.

Мента

Сред свойствата на ментата се откроява това, че подобрява потока на жлъчката в храносмилателната система. Жлъчката е от съществено значение за смилането на мазнините. Поради тази причина ментата ще ни помогне да отслабнем. Това растение също намалява възпалението в корема и дава усещане за ситост, така че ще консумирате по-малко храна.

Ментата също има релаксиращ ефект и помага за подобряване на храносмилането, избягвайки газове и надуване на стомаха. По този начин, ако го приемате редовно, ще видите как коремът ви е по-плосък

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

изгаряне на коремни мазнини


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *