Трикът за почистване на фурната за секунди с продукт, който имате у дома

4 285

почистване на фурната

Трикът за почистване на фурната за секунди с продукт, който имате у дома

Има много продукти за почистване на фурната, но понякога решението е в продуктите, които всички имаме у дома и с които можем да направим най-доброто средство за почистване на фурната.

Мръсотията, която се натрупва във фурната, е една от най-трудните за отстраняване, но за всичко има решение. С този домашен трик фурната ще изглежда като нова само за пет минути.

Това са съставките, от които ще се нуждаете, за да направите този домашен продукт за фурната. В купа смесете чаша сода за хляб, чаша вода и малко оцет. След това трябва да разбъркате сместа и да я нанесете върху мръсотията във фурната с гъба за почистване. Не става дума за триене, а по-скоро за оставяне на възможно най-голяма част от продукта, който сме приготвили на повърхността, за да бъде почистен.

Когато сме разпределили сместа трябва да пуснем фурната със съд за фурна с вода. Оптималното време за постигане на желания ефект е 45 минути при 100 градуса. След изтичането на това време мръсотията ще бъде готова за отстраняване с помощта на влажна гъба или кърпа. Няма нужда от триене. За пет минути фурната е напълно чиста с този трик.

почистване на фурната

Прочетете още: Практични съвети

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *