Как да прочистим черния дроб естествено и бързо

1 199

да прочистим черния дроб

Как да прочистим черния дроб естествено и бързо

Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло, тъй като той е отговорен за филтрирането на токсините от тялото и обработката на хранителни вещества от храните и напитките, които ядем. Следователно това е орган, който трябва да се грижи и почиства правилно, защото може да претърпи щети, които могат да повлияят на здравето ни като цяло.

В тази публикация ще видим един естествен метод за бързо и ефективно прочистване на черния дроб. Почистването на черния дроб се състои в елиминиране на токсините и вредните вещества, които се натрупват в този орган. Целта на този процес е да се избегнат неизправности и чернодробни заболявания.

Започнете деня си с чаша вода с пресен лимонов сок. Лимонът е богат на антиоксиданти, включително витамин С, и служи като стимулант на черния дроб.

Съставки

Сок от 1/2 лимон
Минерална вода – 1 чаша

Начин на приготвяне

За да пречистим черния си дроб с лимон, просто трябва да пием по две чаши на ден от лека с вода и лимон. Веднага щом станем и на гладно да изпием чаша топла минерална вода (нито топла, нито студена, по-добре със стайна температура), смесена със сок от половин лимон. Изпива се бавно и през половин час, нищо друго не се пие.

Втората чаша минерална вода с лимон ще изпием половин час преди вечеря. Още веднъж смесете сока от половин лимон с чаша минерална вода. Приемате малко по малко и след половин час вечеряте спокойно.

Не забравяйте да не ядете твърде много и също да вечеряте два часа преди да заспите. Приемайки това лекарство в тези моменти, ние ще съвпаднем с биологичния часовник на нашия черен дроб, като по този начин ще му помогнем да се пречисти по-адекватно. По този начин улесняваме основните му функции.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

да прочистим черния дроб


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

2 коментара за “Как да прочистим черния дроб естествено и бързо

  1. Диляна

    Здравейте,колко време трябва да се пие минералната вода с лимон,за да се прочисти черният дроб?Диляна

  2. Диляна

    Здравейте,колко време трябва да се пие минералната вода с лимон,за да се прочисти черният дроб?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *