Реже кашлицата като с нож! Лекува бронхит и фарингит. Естествен антибиотик

2 280

Реже кашлицата като с нож

Реже кашлицата като с нож! Лекува бронхит и фарингит. Естествен антибиотик

Кашлицата е рефлекс, който поддържа гърлото и дихателните пътища чисти. Въпреки че може да бъде досадно, кашлицата помага на тялото да се излекува или да се защити. Кашлицата може да бъде остра или хронична. Острата кашлица започва внезапно и обикновено продължава не повече от 2 или 3 седмици. Симптомите на остра кашлица са тези, които често се получават при настинка, грип или остър бронхит.

Съставки

Кора от 1 портокал
Джинджифил – 5 г
Магданоз – 1 шепа
Преварена вода – 1 л

Реже кашлицата като с нож

Начин на приготвяне

Ще използваме кората от портокала. Измиваме портокала с вода и сода бикарбонат и обелваме кората му. Добавяме я в кана и обелваме и нарязваме на дребно парчето джинджифил. Добавяме нарязания джинджифил към каната. Измиваме магданоза и го добавяме към останалите съставки без да го нарязваме.


Може да ви интересува

Наливаме врялата вода, покриваме и оставяме чая да престои за 10 минути. Пием по две чаши на ден, докато кашлицата се облекчи.

Джинджифил

Джинджифилът има лечебни свойства, които се използват от много поколения. Едно от най-популярните му приложения е приготвянето на чай за облекчаване на кашлица. Джинджифилът е един от най-добрите варианти за естествено лечение на настинка и облекчаване на кашлицата и това се дължи на различните му лечебни свойства.

Джинджифилът е страхотен естествен антибактериален и антивирусен агент, който помага на тялото ни да се бори с бактериите и вирусите, които причиняват дискомфорт. Също така е мощно отхрачващо средство, което насърчава изхвърлянето на слуз, натрупан в белите дробове, което е идеално в случаи на кашляне на храчки.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Реже кашлицата като с нож


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *