Вашите бъбреци няма да боледуват, ако приемате това природно средство!

2 365

бъбреци няма да боледуват

Вашите бъбреци няма да боледуват, ако приемате това природно средство!

Бъбреците са органите, които са отговорни за отстраняването на отпадъците и излишната течност от тялото чрез урината. Тяхната функция в нашето тяло е много важна и те са органи, които винаги трябва да поддържаме в добро състояние за доброто състояние на нашето тяло.

Съставки

Кефир – 200 г
Коприва на прах – 1 чаена лъжица
Екстракт от бял трън – 5 капки
Сок от лимон -1 чаена лъжица
Мед – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

В чаша смесваме всички съставки и разбъркваме и изпиваме. Пием по една чаша на ден в продължение на 15 дни, след което правим почивка от 15 дни и повтаряме процедурата. Коприва на прах и екстракт от бял трън можете да закупите в билкови магазини.

Кефир


Може да ви интересува

Кефирът е ферментирала кремообразна напитка, която лесно се приготвя у дома. Той е отличен пробиотик, който улеснява храносмилането и укрепва защитните сили.

Млечният кефир е богат, освен на полезни бактерии, на калций, протеини и витамини от група В, с предимството, че в тази напитка съдържанието на лактоза е намалено, превръщайки я в млечна киселина и по този начин избягвайки непоносимостта.

Една от най-добрите пробиотични храни за здравето на бъбреците е кефирът. В допълнение към високото си съдържание на калций, кефирът е богат на витамин К2, който е доказано ефективен при усвояването на минерала и превръщането му в костна маса.

Коприва

Копривата е растение, чиято функция е възстановителна и диуретична, освен че има мощно пречистващо, противовъзпалително и хипогликемично действие. Освен че се грижи за здравето на бъбреците, той се използва и за профилактика на диабет и високо кръвно налягане, тъй като намалява съдържанието на глюкоза в кръвта, подобрявайки кръвообращението.

Копривата е богата на флавоноиди, каротеноиди, витамин С, витамин В, витамин К1, тритерпени, стероли и минерали, а също така съдържа големи количества магнезий, които заедно благоприятстват здравето на бъбреците.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

бъбреци няма да боледуват


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *