Възстановяване на омазнен черен дроб! Прочистете черния дроб естествено и бързо

8 717

Прочистете черния дроб

Възстановяване на омазнен черен дроб! Прочистете черния дроб естествено и бързо

Чернодробната стеатоза, известна още като мастен черен дроб, е състояние, при което поради определени навици или заболявания, мазнините се натрупват в нашия черен дроб, като първоначално предизвикват възпаление, което, ако не се лекува с течение на времето, води до дегенерация на този орган и страда от сериозни заболявания като цироза на черния дроб.

Лекуван навреме, мастният черен дроб може да се подобри, без да се засяга качеството на живот, но за да го направим, е важно да променим дълбоко навиците си.

Съставки

Ябълка – 1 бр
Зърна черен пипер – 1/4 чаена лъжица
Джинджифил – 3 г
Мента – 1 стрък
Вода – 300 мл
Мед – 1 чаена лъжица

Прочистете черния дроб

Начин на приготвяне


Може да ви интересува

Измиваме много добре ябълката, тъй като ще използваме кората. Обелваме ябълката и кората поставяме в стъклен буркан. Зърната черен пипер смиламе в хаванче и ги добавяме към ябълковата кора. Обелваме и нарязваме на дребно парчето джинджифил и го добавяме към останалите съставки. Накрая добавяме ментата и наливаме 300 мл вряла вода.

Разбъркваме и покриваме буркана и оставяме да престои за 15 минути. Прецеждаме напитката и добавяме меда. Пием по една чаша сутрин и една чаша преди вечеря. Повтаряме тази процедура в продължение на15 дни.

Ползите от джинджифила

Джинджифилът има пречистващи и хепатопротективни свойства. Тези отлични свойства, които помагат за елиминирането на токсичните вещества, които се натрупват в нашия черен дроб. В допълнение, те също са много ефективни за предотвратяване на развитието на камъни в бъбреците.

Ползите от черния пипер

Пиперинът има термогенен ефект, това свойство активира метаболизма и помага на черния дроб да работи по-добре за разграждане на мазнините, което помага за поддържане на здравословно тегло.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Прочистете черния дроб


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *