Смъртта започва в червата! Прочистете черния дроб и червата за 3 дни!

31 150

Прочистете черния дроб и червата

Смъртта започва в червата! Прочистете черния дроб и червата за 3 дни!

Съставки

Зелена ябълка – 1 бр
Мушмули – 7 бр
Лимон – 1 бр
Джинджифил – 5 г
Сок от 1 портокал
Вода – 400 мл

Начин на приготвяне

Измиваме добре ябълката и я обелваме, ще използваме кората. Поставяме кората от ябълка в тенджера. Измиваме мушмулите и ги нарязваме на две. Измиваме лимона и го нарязваме на резени, добавяме ги към останалите съставки. Обелваме и нарязваме парчето джинджифил на парчета, добавяме ги в тенджерата.

Слагаме тенджерата на котлон и когато водата заври, варим за още 15 минути. Прецеждаме течността и оставяме да се оглади малко и добавяме сока от портокал. Разбъркваме и пием по една чаша на ден 3 пъти в седмицата.

Мушмули

Мушмулите съдържат защитни вещества за черния дроб като флавоноиди, урсолова киселина и витамини. Яденето на мушмула подобрява функцията на черния дроб, като се използва в терапевтичния подход при някои чернодробни патологии като мастен черен дроб, фиброза, цироза и хепатит.

Мушмулите са плодове, особено подходящи за хора, които имат проблеми със задържането на течности. Поради високото си съдържание на калий и органични киселини. Той е добър диуретик, повишава производството на урина и улеснява елиминирането на песъчинките и утайките от пикочна киселина от бъбреците, поради което се препоръчва силно при хора, страдащи от подагра, излишък на пикочна киселина или хипертония.

Ябълка

Ябълката насърчава прочистването на дебелото черво, тъй като помага за елиминирането на токсините и благоприятства чревната лигавица.

Джинджифил

Джинджифилът е идеален за прочистване на дебелото черво и елиминиране на натрупаните токсини, тъй като има антикоагулантни, съдоразширяващи, отхрачващи, аналгетични, храносмилателни, противовъзпалителни, антиеметични, антитусивни, стягащи, газогонни, антипиретични и спазмолитични свойства.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Прочистете черния дроб и червата


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.