Удивителен природен лек при шум в ушите! Предотвратете загубата на слуха!

14 226

шум в ушите

Удивителен природен лек при шум в ушите! Предотвратете загубата на слуха!

Шумът в ушите е възприемането на звук, който няма външен източник, така че другите хора не могат да го чуят. Шумът в ушите често се описва като звънене в ушите, но някои хора чуват и други видове звуци като бръмчене.

Шумът в ушите обикновено се причинява от основно заболяване, като свързана с възрастта загуба на слуха, нараняване на ухото или нарушение на кръвоносната система.

Какъв е ефектът на витамините върху ухото?

Всеки от витамините има специфична функция и когато възникне дефицит на някой от тях, можем да имаме повече или по-малко сериозни здравословни проблеми. Някои заболявания, като шум в ушите, могат да се подобрят значително с приема на определени вещества и витамини.

Здравето на слуха е много важно за доброто качество на живот. Ето защо е важно да се консумират определени вещества и витамини, които имат благоприятен ефект върху ухото.

Днес ще научите за едно изненадващо естествено лекарство при шум в ушите. Коензим Q10 е природен лек, който решава както проблеми с нервната система, така и нарушения на кръвообращението в ухото. Коензим Q10 е молекула, която дава енергия на нашите клетки. Тази молекула има висока антиоксидантна активност и естествено присъства в нашите клетки.

шум в ушите

Коензим Q10: е антиоксидант, подобен на витамин Е. Предпазва слуховите клетки от свободни радикали и окисляване и подобрява кръвообращението в областта.

Как трябва да приемате коензим Q 10?

Приемайте коензим Q10 като хранителна добавка. Тъй като е доказано, че тази добавка помага за подобряване на кръвообращението и следователно подобрява или намалява шума в ушите.

Kоензим Q10 генерира енергия в клетъчните митохондрии, която помага за предотвратяване на сърдечни пристъпи и инсулти, както и звънене в ушите, като увеличава общия кръвен поток. Препоръчват се 200 mg високоефективен, силно усвоим CoQ10 дневно. Консултирайте се с естествен здравен специалист за персонализирана дозировка.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

шум в ушите


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *