Убива болки в коленете и ревматизъм като лазер! Хитрините на баба със 100% натурални съставки

4 584

болки в коленете и ревматизъм

Убива болки в коленете и ревматизъм като лазер! Хитрините на баба със 100% натурални съставки

Коленете поддържат голяма част от телесното тегло и се движат непрекъснато. Поради тази причина те са една от частите на тялото, които се износват най-много. И това се забелязва под формата на болка в коленете или дискомфорт при изкачване на стълби, вървене и т.н.

За да избегнете това или поне да забавите това износване, е препоръчително да поддържате балансирана диета, която помага за укрепване на мускулите, които обграждат коленете и подобряват тяхната мобилност.

Съставки

Джинджифил на прах – 1 чаена лъжица
Кисело мляко – 200 г

Начин на приготвяне

Изсипваме киселото мляко в чаша и добавяме джинджифила на прах. Разбъркваме добре. Приемаме веднъж на ден в продължение на 3 седмици.


Може да ви интересува

Кисело мляко

Консумацията на ферментирали храни, по-специално кисело мляко, е чудесна хранителна добавка, която значително намалява маркерите на възпалението, които поддържат ревматоидния артрит.

болки в коленете и ревматизъм

Джинджифил на прах

Джинджифилът има противовъзпалителни и аналгетични свойства, така че облекчава болките в мускулите и ставите, полезен е за хора, страдащи от артрит, ревматизъм и остеопороза.

Благодарение на богатството си на етерични масла, витамини като B и C, минерали като калций и фосфор, антиоксиданти и аминокиселини, той е способен да осигури много ползи за тялото, когато се консумира редовно.

Поради способността си да засилва кръвообращението, консумацията на джинджифил позволява на възпалителните вещества да бъдат отклонени от ставите. Съединенията, които съдържа, наречени гингероли, ефективно намаляват производството на химикали, които допринасят за това подуване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

болки в коленете и ревматизъм


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *