Лекарите са в шок! Вашите кости ще бъдат като нови след 5 дни!

1 970

Вашите кости ще бъдат като нови

Лекарите са в шок! Вашите кости ще бъдат като нови след 5 дни!

Костта е жива, активна структура, която непрекъснато се ремоделира чрез образуване на нова тъкан и премахване на стара тъкан. Това ремоделиране може да бъде повлияно от хранителни дефицити и излишъци и може да доведе до появата на заболявания като остеопороза, рахит или остеомалация, които засягат голям процент от населението по света.

Калцият и витамин D предотвратяват загубата на костна тъкан. Освен това понастоящем е известно, че широка група от хранителни вещества и храни оказват влияние върху състоянието на костите. Те включват макронутриенти като протеини, мастни киселини и захари; минерали като магнезий, калий, мед, цинк, силиций и натрий; и витамини С, А, К и В12.

Съставки

Белтък – 2 бр
Брашно –  супени лъжици

Начин на приготвяне

Ще ни трябват белтъците. Отделяме ги от жълтъците и ги разбиваме. Добавяме брашното и разбъркваме с дървена лъжица до получаването на хомогенна паста.


Може да ви интересува

След като се получи хомогенна паста, нанасяме я директно върху засегнатата област. След това покриваме с найлоново фолио и увиваме с еластична превръзка или бинт. Оставяме да стои, докато се втвърди и след това измиваме. Повтаряйте 5 дни подред, 2 пъти на ден.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Вашите кости ще бъдат като нови


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *