150 пъти по-силен от антибиотиците! Естествен силен имунитет

104 733

150 пъти по-силен от антибиотиците

150 пъти по-силен от антибиотиците! Естествен силен имунитет

Съставки

Див риган – 5 стръка
Вряла вода – 400 мл

Начин на приготвяне

В една кана добавяме стръковете див риган и ги заливаме с вряла вода. Покриваме и оставяме да престои за 10 минути. След това се прецеждаме и пием по 200 мл сутрин и още 200 мл следобед хладко и на малки глътки.

Див риган

Дивият риган съдържа витамини A, C E и K, както и фибри, фолат, желязо, магнезий, витамин B6, калций и калий. Освен това риганът съдържа мощни фитохимикали, които предлагат потенциални ползи за здравето.

Поради високото съдържание на минерали и киселини, дивият риган помага за намаляване на главоболие, болки в стомаха, гърлото, ставите и зъбите. Също така допринася за предотвратяване на проблеми със сърцето, храносмилането и запек. По същия начин дивия риган облекчават кашлицата, астмата и настинките.

Чаят от див риган се използва за лечение на настинки и възпалено гърло. Това е много полезно лечебно растение при заболявания на дихателната система поради противовъзпалителното, болкоуспокояващо и антисептично действие.

Дивият риган има антиоксидантно действие. Наличието на фенолни киселини и флавоноиди му придават тези свойства, в допълнение към предотвратяването на вирусни инфекции. Освен това е мощен антимикробен агент, защото съдържа ключово съединение, наречено карвакол.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

150 пъти по-силен от антибиотиците


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.