Натурален лек, който премахва отоците от тялото за 24 ЧАСА!

1 428

премахва отоците от тялото

Натурален лек, който премахва отоците от тялото за 24 ЧАСА!

Задържането на течности е много често метаболитно нарушение при жените. Ако глезените, краката или корема ни се подуват често, е необходимо да отидем на лекар. Понякога произходът не е нищо повече от лоша диета или дори определени хормонални промени.

Натрупването на течности може да прикрие проблем с бъбреците, черния дроб или кръвообращението. Това не означава, че са сериозни, а по-скоро, че тялото елиминира неадекватно токсини или други течности.

За борба с отоците по тялото се препоръчва консумацията на различни диуретични напитки, като лека с магданоз и лимон.

Съставки

Вода – 500 мл
Сух магданоз – 2 чаени лъжици
Сок от 1 лимон
Мед – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне


Може да ви интересува

Наливаме водата в тенджера и когато достигне точка на кипене изключваме котлона. Добавяме магданоза и похлупваме и оставяме за цяла нощ. На сутринта прецеждаме чая и добавяме лимонов сок и 1 чаена лъжица мед.

Изпиваме цялото количество чай бавно и на глътки през целия ден. Ще забележите, че ако подуването е леко, то ще намалее значително в рамките на 24 часа. При силно подуване пием този чай 7 последователни дни, след което правим 7 дни почивка и започваме отначало.

Чай от магданоз

Причината, поради която употребата на магданоз се препоръчва за облекчаване на възпаление на краката и глезените е, че той стимулира бъбречната функция и насърчава баланса на течностите, задържани в тъканите.

Тъй като е детоксикираща храна, тя може да помогне за елиминирането на излишните токсини и вещества, които променят възпалителните процеси в тялото. Благодарение на това възстановява кръвообращението и намалява дискомфорта като напрежение, болка и умора.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

премахва отоците от тялото


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *