Натурално средство против шум в ушите! Подобрява слуха по естествен начин

9 838

Подобрява слуха

Натурално средство против шум в ушите! Подобрява слуха по естествен начин

Много хора изпитват от време на време шум в ушите си. Звукът обикновено трае само няколко минути. Шумът в ухото не се произвежда от външен източник и може да се долови дори в ситуации на абсолютна тишина.

Звукът може да е в синхрон със сърдечния ви ритъм или дишане, да е постоянен или да се появява и изчезва. Шумът в ушите се среща най-често при хора над 40 години. Мъжете имат проблеми с шум в ушите по-често от жените.

Пулсиращият шум в ушите (като сърцебиене) често се причинява от звуци, създадени от мускулни движения близо до ухото, от промени в ушния канал или от проблеми с кръвния поток в лицето или шията. Може да чуете звуци като собствения си пулс или мускулни контракции.

Непулсиращият шум в ушите се причинява от проблеми с нервите, свързани със слуха. Може да чуете звуци в едното или двете уши. Понякога този тип шум в ушите се описва като идващ от вътрешността на главата.

Съставки

Сухи листа от гинко – 1 чаена лъжица
Вряла вода – 250 мл

Начин на приготвяне

Добавяме листата гинко към чаша вряла вода. Похлупваме и оставяме да престои за 10 минути. След това прецеждаме и чаят е готов за употреба. Пием два пъти на ден, сутрин след закуска и вечер преди лягане.

Гинко

Екстрактите от листата на дървото имат значителен терапевтичен ефект върху симптомите на церебрална недостатъчност, включително нарушения на паметта и други когнитивни дефицити като шум в ушите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Подобрява слуха


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *