Домашна рецепта за бързо и трайно отслабване!

23 162

бързо и трайно отслабване

Домашна рецепта за бързо и трайно отслабване!

Съставки

Кисело мляко – 1 чаена чаша
Чесън – 2 скилидки

Начин на приготвяне

Пресоваме двете скилидки чесън и ги добавяме към чашата кисело мляко. Разбъркваме добре. Пием веднага след приготвянето. Приемаме вечер преди лягане, за предпочитане вместо вечеря.

Този метод за поддържане на стройна фигура няма ограничения във времето и не вреди на тялото. За 1 месец можете да свалите до 6 кг, правейки балансирана диета и упражнения.

Кисело мляко

Киселото мляко съдържа много витамини, калций, протеини и аминокиселини. Освен това е с ниско съдържание на калории, което го прави идеален за диети. Натуралното кисело мляко съдържа само 120 калории на 100 грама. Тъй като е нискокалоричен продукт, той е отличен за диета за отслабване.

Съдържанието му на протеин може да насърчи загубата на тегло. Една чаша кисело мляко (245 грама) съдържа най-малко 8 грама протеин, цифра, която нараства до 22 грама. Протеините помагат за регулиране на хормоните на глада, ускоряват метаболизма, карат ни да се чувстваме сити и помагат за запазване на мускулите по време на процеса на отслабване.

Чесън

Чесънът е с висока хранителна стойност и много малко калории. Благодарение на състава си помага за облекчаване на респираторни инфекции, разширява бронхите, стимулира имунната система и е чудесен детоксикатор за организма.

Чесънът е идеална храна за отслабване. Той е много пречистващ и помага за изгарянето на мазнините, които се натрупват в тялото ни. Освен това действа като естествен антибиотик и антисептик и консумацията му помага за регулиране на холестерола. Поради всички тези причини не може да липсва в здравословната и балансирана диета.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

бързо и трайно отслабване


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.