Истинска природна бомба! Пречистване на тялото от токсини! Укрепване на имунната система

7 704

Пречистване на тялото от токсини

Истинска природна бомба! Пречистване на тялото от токсини! Укрепване на имунната система

Всички храни, които ядем, имат различни хранителни качества, които се подобряват или не в зависимост от начина, по който ги комбинираме. Същото се случва и с почистващата или пречистващата сила, която имат някои храни, тя ще бъде по-голяма или по-малка в зависимост от вида храна, която ядем и начина, по който ги комбинираме помежду си.

Някои от тези храни ни помагат да пречистим тялото си от токсични вещества, получени в резултат на бионатрупване, като тежки метали, а други помагат да подготвим имунната си система да се защитава срещу вируси или бактерии, повишавайки защитата ни.

Други просто помагат да се осигурят необходимите витамини и минерали, за да можем да водим начина на живот, който имаме.

Съставки

Ябълка – 1 бр
Лимон – 1 бр
Джинджифил – 5 г
Манго – 1 бр
Мента – 5 пресни листа
Вода – 200 мл
Мед – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

Измиваме ябълката и я нарязваме на парчета. След това ги изсипваме в блендер. Обелваме лимона и го нарязваме на дребно. Добавяме парченцата лимон към ябълката. Обелваме и настъргваме джинджифила, също го добавяме към останалите съставки. Обелваме, нарязваме и добавяме в блендера едно манго.

Добавяме ментата и водата. Смиламе добре до получаване на хомогенна смес. Изсипваме в една чаша и добавяме една чаена лъжица мед. Разбъркваме и приемаме сутрин на гладно.

Манго

Мангото е антиоксидантен плод, който заедно с джинджифила помага на черния дроб в процеса на неутрализиране и премахване на токсините и пречистване. Този невероятен сок ще ви помогне да елиминирате остатъците от лекарства, замърсителите на околната среда, причиняващите рак токсини и радиационните щети.

Ябълка

Ябълката е един от най-благородните плодове, които съществуват. Сред множеството ползи, които този плод има, е да прочиства и елиминира токсините от тялото, особено тези от черния дроб. Съдържащият се пектин насърчава елиминирането на тежки метали и има противовъзпалителни свойства, като също така помага за пречистване на червата и храносмилателната система.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Пречистване на тялото от токсини


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.