Ако търсите решение за отслабване, без диета, това е Вашата рецепта! Намалява мазнините по корема!

5 672

Ако търсите решение за отслабване, без диета, това е Вашата рецепта! Намалява мазнините по корема!

Съставки

Ябълки – 1 бр
Моркови – 1 бр
Портокали – 1 бр
Лимони – 1 бр
Вода

Начин на приготвяне

Измиваме добре съставките със сода бикарбонат и вода. Оставяме ги да се накиснат добре в тази вода със сода за поне 10 минути. След това изплакваме обилно със студена вода.

Настъргваме ябълките и морковите на едро ренде. Добавяме сок от 1 лимон и минералната вода. Оставяме в хладилник за 2 часа.

Изцеждаме сока на портокала и към него добавяме водата, която прецеждаме от ябълките, морковите и лимон.

Пием по 1 чаена чаша всяка сутрин на гладно в продължение на 14 дена.

Ябълката

Ябълката помага в борбата със задържането на течности, регулира лошия холестерол и осигурява много ензими. Изяждането на една ябълка на гладно или изпиването на нейният сок помага на хората, които се опитват да отслабнат. Съдържат малко калории – около 80 в една ябълка, а голямото количество фибри помага да се справите със сутрешния глад. Зелените ябълки са един от основните източници на флавоноиди в западните диети, освен това са богати на витамин С. Флавоноидите, съдържащи се в най-големи количества в тези ябълки, са цианидин и епикатехин.
Ябълките ускоряват метаболизма. Кората им съдържа пектин, който контролира нивото на липидите в тялото. Тя е отличен натурален лек за борба със затлъстяването, защото пектинът разрушава старите мастни депа.
Благодарение на голямото количество пектин и целулоза, съдържащи се в тях, те ни дават усещане за ситост и са много подходящи при всякакви диети.

Лимонов сок

Лимоновият сок подобрява метаболизма и наистина насърчава отслабването. Попадайки в стомаха, той повишава киселинността, което ускорява усвояването на храната. Има лек диуретичен ефект – тялото премахва излишната течност, а това е важно в борбата с наднорменото тегло.

Премахва токсините, поради което организмът се прочиства, а вътрешните органи работят по-хармонично. Подобрява храносмилането и насърчава по-бързото усвояване на хранителните вещества от храната. Намалява апетита и ускорява чувството за ситост. Насърчава разграждането на телесните мазнини.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Намалява мазнините


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.