Отвара от дюли при ангина, кашлица и възпалени сливици! Ефективна

1 540

Отвара от дюли при ангина

Отвара от дюли при ангина, кашлица и възпалени сливици! Ефективна

Когато страдате от болка в гърлото, причинена от възпаление на сливиците, храненето и пиенето може да ви звучи като истинско предизвикателство. Най-честите симптоми на възпалени сливици са болки в гърлото при преглъщане, повишена температура, втрисане, болки в ушите или челюстта.

Консумирането на храни, богати на хранителни вещества, които са лесни за преглъщане, е идеален начин да се преборите с инфекцията.

Съставки

Дюля – 1 бр
Вода – 250 мл

Начин на приготвяне

Кипваме водата и слагаме дюлята , нарязана на малки парченца. Варим за 5 минути. Сваляме от котлона и запарваме под капак за около половин час. Приемаме прецедената отвара на 3 равни части през деня. За деца може да даваме по 1 супена лъжица няколко пъти през деня.

Дюли

Дюлите могат да поддържат цялата имунна система особено в студеното време, подобряват храносмилането и дихателната система, а също така може да помогне и в борбата срещу акне.

Съдържащият се витамин С в сока на плода помага в борбата срещу настинките и грипа и забавя процеса на еволюция на микроелементите, които го подкрепят.

Дюлите са много ефектни при лечение на кашлица, астма, диария или маточни кръвотечения. Помага и при лечение на туберкулоза в ранен етап, трахеит, бронхит или ангина, като се препоръчва да се използват семената на дюлята.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Отвара от дюли при ангина

Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *