Ефективно домашно лекарство за болки в ставите! Болки в ставите, остеоартрит, шипове и артрит

42 283

лекарство за болки в ставите

Ефективно домашно лекарство за болки в ставите!
Болки в ставите, остеоартрит, шипове и артрит

Съставки

Чай от полски хвощ – 1 чаена лъжица
Гореща вода – 200 мл

Начин на приготвяне

В една чаена чаша наливаме вряла вода и добавяме една чаена лъжица чай от хвощ. Покриваме с една чиния и изчакваме 10 минути.

След това прецеждаме и накисваме една малка кърпа и поставяме върху болното място. Повтаряме тази процедура два пъти на ден.

Полски хвощ

Полски хвощ – това е един от представителите на група хвощове, древен растителен вид с широко разпространение по цял свят; за топли компреси при артроза и артрит.

Растението е сред малкото билки, които съдържат кинуренова киселина, която има противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Ако редовно изпитвате болезнено подуване и възпаление в части от тялото си, независимо дали то се дължи на нараняване, артрит, подагра или друго състояние, добавянето на чай от хвощ или добавки към здравния полк може да бъде от голяма полза.

Хвощът е уникално тънка билка с дълги тънки листа, оформени като конска коса. Билката не само изгражда здрави кости, но също така предотвратява инфекции, свързани с фрактури и остеопороза. Хвощът подобрява костния капацитет в остеобластите.

Остеобластите са клетки, които създават кост, като полагат матрица, към която минералите се свързват, за да образуват кост. Погълнатият екстракт от хвощ може да бъде добра стратегия за изграждане на кости. Магнезий за кости и стави.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

лекарство за болки в ставите

Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.