Случайно намерих рецептата на баба ми! Замества цялата аптека у дома! Лекува всичко!

26 741

Замества цялата аптека у дома

Случайно намерих рецептата на баба ми! Замества цялата аптека у дома! Лекува всичко!

Съставки

Карамфил – 1 супена лъжица
Дафинови листа – 3 бр
Вода – 200 мл
Смляно кафе – 1 чаена лъжица
Рициново масло – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

В една тенджера добавяме карамфила, дафиновите листа и водата. Варим за 15 минути. Прецеждаме. Добавяме кафето и рициновото масло.

Съхраняваме във флакон. Нанасяме върху болезнената зона веднъж на ден.

Рициново масло

Използването на рициново масло е ефективно, когато се абсорбира в лимфния поток. В резултат на това храносмилането се нормализира, имунитетът се засилва и подуването в ставите се облекчава.

Компресите с рициново масло могат да се използват за нормализиране на лимфния дренаж, особено когато са налице уголемени лимфни възли. Също така, тази терапия помага при менструални нередности, миома и кисти на яйчниците.

Когато се прилага локално върху корема, рициновото масло се абсорбира през кожата в тъканите. Под въздействието на топлината маслото прониква в дълбоките слоеве, увеличава производството на лимфоцити и активира лимфния поток.

Лимфната система може да се сравни с канализацията на нашето тяло. Токсичните съединения, инфекциите, тежките метали, мъртвите клетки и отпадъчните продукти се събират от лимфната система и се транспортират до черния дроб за филтриране и елиминиране от тялото през дебелото черво.

Ако лимфната система не функционира достатъчно ефективно, се натрупват всякакви отпадъци и токсини. Това е изпълнено с потискане на имунната система, нарушено движение на червата и намаляване на хранителната чувствителност.

Едно от любимите лекарства срещу старчески петна в традиционната медицина на различните народи е именно с рициново масло. Капнете няколко капки рициново масло върху памучен тампон. Мажете петната всеки ден, докато е необходимо.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Замества цялата аптека у дома

Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *