Защо краката ми са подути? Предлагам ви решение, което върши чудеса за подути и болезнени крака!

28 238

върши чудеса за подути и болезнени крака

Защо краката ми са подути? Предлагам ви решение, което върши чудеса за подути и болезнени крака!

Характеристиките и методите за лечение на оток с магданоз зависят от причините за задържане на течности в организма. Отокът може да бъде симптом на бъбречно заболяване (бъбречна недостатъчност, нефроза), сърдечно-съдова система (сърдечна и венозна недостатъчност, задръствания), ендокринна жлеза.

Те могат да се появят с наднормено телесно тегло, при жени на фона на хормонален дисбаланс, с прекомерен стрес на краката, наранявания на долните крайници, на фона на заседнал, заседнал начин на живот, поради носенето на тесни обувки, прекомерния прием на сол и вода следобед.

Ето рецепта с магданоз за справяне с подути крака. За максимални резултати магданозът трябва да се пие под формата на силен чай, който да се приготвя от пресни листенца заедно със стъблата.

Съставки

Магданоз – 1 връзка
Вряща вода – 1 литър

Начин на приготвяне


Може да ви интересува

Накълцваме листата и корените на магданоза на ситно и ги поставяме в един литър вряща вода. Веднага сваляме от котлона и покриваме. Оставяме де престои за 20 минути и след това прецеждаме.

Пием чай от магданоз в продължени е на 7 дни, след което почиваме. Освен това не забравяйте и другите начини за справяне с отекли крака. А именно да ги повдигате на възглавници или при легнало положение да ги държите над равнището на сърцето.

Магданоз

Магданозът е познат на човека от повече от две хилядолетия едновременно като целебно растение и подправка, която чудесно овкусява различни ястия. Широкото приложение на зеленото чудо се дължи на огромното количество витамини и минерали, които съдържа.

Листата на магданоза са богати с витамини, с белтъци и особено много с минерални вещества (калий, фосфор, желязо и др.). Те съдържат и значителни количества хлорофил, който при системна употреба повишава количеството на хемоглобина в кръвта.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

върши чудеса за подути и болезнени крака

Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *