Пикочният мехур и простатата ще бъдат като нови! Стара дядова рецепта с прости съставки!

60 393

Пикочният мехур и простатата ще бъдат като нови! Стара дядова рецепта с прости съставки!

Увеличената простата оказва натиск върху органите в съседство и по-специално върху пикочния мехур. При позив за уриниране обикновено той не може да бъде изпразнен напълно и в него се задържа урина. Колкото по-голяма е простатата, толкова и количеството на задържаната урина е по-голямо. Съставът й се концентрира, минералите в нея кристализират и се образуват малки камъни, които могат да бъдат разпознати по болката в корема, болезнено уриниране, дискомфорт в пениса и кръв в урината. Те пък, от своя страна, увеличават риска от инфекции в пикочните пътища.

Съставки

Лук – 3 бр
Вода – 600 мл
Мед – 1/2 чаена лъжица

Начин на приготвяне

Обелваме три големи глави лук. Измиваме люспите на лука и ги слагаме в една тенджера, като добавяме 600 милилитра вода. Когато вода заври, варим за още 5-6 минути. Прецеждаме. Охлаждаме напитката до стайна температура. Изсипваме в една чаена чаша и добавяме 1/2 чаена лъжица мед. Пием по три пъти на ден по 100 милилитра в продължение на 5 дни.

———————-

Дългосрочното и системно лечение на простатит с лук у дома има благоприятен ефект върху физиологичните възможности на мъжката репродуктивна система, облекчава тежестта на симптомите, предотвратява развитието на усложнения и хроничността на патологичния процес. Черупката на луковиците дава мощен антибактериален, противовъзпалителен, спазмолитичен ефект, повишава имунната защита. Въпреки всички полезни свойства на лука, освен основните методи за лечение, този продукт не е в състояние да повлияе радикално на причините за урологични заболявания и съпътстващи патологии. Корите от лук се използват изключително в комбинация с консервативни методи, предписани от лекар.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Пикочният мехур и простатата ще бъдат като нови! Стара дядова рецепта с прости съставки!

Съставки Лук – 3 бр Вода – 600 мл Мед – 1/2 чаена лъжица


Препоръчано видео

video
Невероятно! Ефективно на 100%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.