Сок за укрепване на имунната система. Супер мощна и много приятна за пиене напитка! Само с 3 съставки!

12 474

Сок за укрепване на имунната система. Супер мощна и много приятна за пиене напитка! Само с 3 съставки!

Нашият начин на живот, хранене, липса на редовна физическа активност и стрес влияят на имунитета ни. Когато има твърде много негативни фактори, тогава боледуваме по-често от настинки и грипове. Здравата имунна система до голяма степен зависи от нашата здравословна диета, добър сън, поддържане на здравословно тегло, спортна активност, поддържане на здрава храносмилателна система.

Предлагам Ви един невероятен сок за укрепване на имунната система!

Съставки

Моркова – 4 бр
Магданоз – 1 връзка
Спанак – 200 грама

Начин на приготвяне

Измиваме внимателно морковите, спанака и магданоза.
Нарязваме морковите на средно големи парчета и ги поставяме в блендер заедно със спанака и магданоза, прибавяме половин чаша вода. Пасираме, докато сместа стане хомогенна. Пием сока на празен стомах преди всяко хранене в продължение на 15 дни подред.

Морковът е богат на витамините A, B, B1 и C. Морковите правят чудеса за засилване на имунната система чрез увеличаване на производството и работата на белите кръвни клетки. Така те изграждат устойчивост при различни видове инфекции.

Консумацията на магданоз помага за поддържането на силна имунна система. Благоприятният ефект се дължи на съдържанието на витамини С и А.

Спанакът, като богат източник на витамин А, помага за засилване на имунитета и избягване на инфекции. Спанакът е богат и на бета-каротин и антиоксиданти, които подобряват способността на тялото ни да се бори с болестите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства, бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.

Прочетете още: Грижа за твоето здраве

Посетете канала ми в YouTube Домашна кухня с Дани

Сок за укрепване на имунната система. Супер мощна и много приятна за пиене напитка! Само с 3 съставки!

Съставки Моркова – бр Магданоз – 3 клонки Спанак – 2 листа

Препоръчано видео

video
Невероятно вкусно! Евтино и просто!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.