Дневен архив: 05.01.2021

Зелен боб с македонска наденица. Лесна и вкусна рецепта.

 Зелен боб с македонска наденица. Лесна и вкусна рецепта. Продукти Зелен боб – 500 гр. Македонска наденица – 300 гр. Картофи – 200 гр. Моркови – 2 бр. Зелен… Чети още »