Дневен архив: 04.08.2018

Панирани пилешки крилца

Панирани пилешки крилца Продукти Пилешки крилца – 1 кг. Яйца – 2 бр. Брашно – 200 гр. Бира – 200 мл. Чипс – 200 гр. Черен пипер Червен пипер Риган… Чети още »